Λίγα λόγια για εμάς

Η ταβέρνα μας αποτελεί σημείο αναφοράς για τους καλοφαγάδες για περισσότερα από 50 χρόνια

Η Ιστορία μας

Η ταβέρνα ο «Μπάμπης» γράφει μια μακρά ιστορία στο Παλαιό Φάληρο από το 1967 και αποτελεί σταθερή αξία για την περιοχή. Δίνοντας έμφαση στα ψητά κρέατα και τα μαγειρευτά φαγητά, εμμένουμε σταθερά στην άριστη ποιότητα, επιλέγοντας τις πρώτες μας ύλες από Ελλήνες παραγωγούς, γι’ αυτό και στο μενού τα προϊόντα από ελληνικές φάρμες ξεχωρίζουν.

Οι πολύτιμες αξίες μας περνούν στις επόμενες γενιές και έτσι η ποιοτική τους προσφορά αναγνωρίζεται από το πιστό κοινό που επισκέπτεται τον «Μπάμπη», ανελλιπώς, επί σειρά ετών.

Εδώ θα ανακαλύψεις ένα μενού που καλύπτει τόσο τους γνήσιους λάτρεις του κρέατος, όσο και εκείνους που προτιμούν το ψάρι. Όσο για τα μαγειρευτά μας, δεν υπολείπονται σε τίποτα του σπιτικού, μαμαδίστικου φαγητού που τόσο αγαπάμε και συχνά αναζητούμε αφού μας ξυπνάει γευστικές αναμνήσεις.

Αναμφίβολα, «κορωνίδα» στο μενού μας είναι τα πασίγνωστα μπιφτέκια του Μπάμπη. Ζουμερά ή καλοψημένα, έχουν καταφέρει να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η Παράδοση συναντά τη γεύση

Βασιζόμενοι πάντα στην ελληνικές και μεσογειακές συνταγές, χρησιμοποιούμε τα αγνότερα υλικά.

Τα περίφημα Μπιφτέκια

Είναι από τα πρώτα που πρέπει να δοκιμάσεις, αν είσαι από εκείνους που δεν το έχουν κάνει ακόμα.

Ζωντανή Μουσική

Ραντεβού κάθε Σάββατο βράδυ με ζωντανή μουσική.

Η Σπεσιαλιτέ μας

Τα ζουμερά και πεντανόστιμα Μπιφτέκια του Μπάμπη αποτελούν την κορωνίδα του μενού μας. Φτιάχονται με την ίδια συνταγή από το 1967, έχοντας κερδίσει επάξια και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Μπιφτεκια σχαρας

Με την ίδια αυθεντική συνταγή από το 1967

Scroll to Top